AGF Servicepunt

Fokkerstraat 2
3833 LD Leusden
033-8200224

Het AGF Servicepunt

Het AGF Servicepunt is sinds 2008 het collectieve aanspreekpunt binnen de groente- en fruitbranche, dat u als groenteman professionele ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie biedt.

Als groenteman bent u dé creatieve vakman achter uw producten. Dagelijks presenteert u uw assortiment, inspireert u klanten en biedt u een ware sfeer- en smaakbeleving. Een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering is de inzet van marketing en communicatie. Het AGF Servicepunt neemt u dit onderdeel zoveel mogelijk uit handen, met diverse on- en offline diensten. Daarnaast proberen wij u constant te inspireren met nieuws, acties, productinformatie, recepten en tips gericht op uw ambacht.  Zo zorgen we met uw specialisme en onze ondersteuning samen voor nieuwe klanten en extra omzet.

Wat doet het AGF Servicepunt nu precies?

Sinds 2014 is het volledig beheer van het AGF Servicepunt overgenomen door Versplatform. Met een gespecialiseerd AGF-team worden alle diensten en producten vanuit Versplatform verzorgd om de groentemannen in Nederland te bedienen. Dit team adviseert groentemannen over de beschikbare diensten die ingezet kunnen worden en begeleiden hen van A tot Z bij het opzetten van een marketingcampagne. Daarnaast wordt er met dit team constant gekeken naar hoe groentemannen het beste ondersteund kunnen worden met productinformatie, tips, thema's en acties.

Met de abonnementen en marketingmodules van het AGF Servicepunt kunt u zowel online- en offline uwzelf profileren in uw marktgebied. U kunt bij ons kiezen uit een zeer compleet Totaalabonnement of losse modules. Ook staat de marketingafdeling van het AGF Servicepunt het gehele jaar voor u klaar om acties op maat te ontwikkelen en bieden zij verschillende kant-en-klare intekenacties door het jaar heen.

Over Versplatform

Versplatform is een full-service marketingbureau met verstand van vers en marketing! Het doel is om versspecialisten te ondersteunen op zowel online als offline marketinggebied. Het specialisme van Versplatform is versmarketing en het ondersteunen van versspecialisten met hun bedrijf. Dagelijks worden er honderden versspecialisten te woord gestaan en geadviseerd over hoe zij hun marketing professioneel en actiematig kunnen inzetten en hoe zij het beste uit hun bedrijf kunnen halen .

AGF Servicepunt

Fokkerstraat 2
3833 LD Leusden
033-8200224

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:00
dinsdag 08:30 - 17:00
woensdag 08:30 - 17:00
donderdag 08:30 - 17:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten